Kældertrapper Sjælland | Betontrapper Sjælland | Billige priser

Få lavet kældertrappe og betontrapper Sjælland hos ny-kælder.dk

Kældertrapper & Betontrapper Sjælland

Hos Ny-Kælder.dk gør vi os indenfor mange forskellige mureropgaver, og her er vi gode. Vi udfører renoveringer og moderniseringer af div. installationer i hjemmet, og kan også foretage mange forbedringer i dit hjem.
Er der fx en gammel trappe, der trænger til at blive efterset, fordi den med årene er blevet slidt, og stenene er måske blevet trykket ned, kan vi hjælpe med dette. Man kan vælge at reparere den gamle trappe, men oftere er det smartere at sætte en helt ny trappe op.

Hos Ny-Kælder.dk tilbyder vi at lave nye betontrapper på hele Sjælland. Betontrapper er stærke og langtidsholdbare, så du ikke behøver at tænke på soliditeten og standen af trappen nogensinde, efter den er blevet sat op.

Kældertrapper & Betontrapper Sjælland

Moderne kældertrapper og betontrapper

Betontrapper blev engang mest brugt til industrielle byggerier, men bliver i større og større grad anvendt i mere almindelige byggeprojekter.
Der kan laves mange spændende og anderledes trappeløsninger med betontrapper. Der findes forskellige typer af betontrapper og farve kan også variere.
Tages der højde for underlaget, betontrappen ligger på, kan den laves lige dér, det skal være. Betontrapper er altså en alsidig løsning, da det giver en hvis frihed, og man har mulighed for at være kreativ med løsningen.
Betontrapper er altså et moderne og langtidsholdbart valg. De kan give et meget rustikt udseende i hjemmet eller der, hvor de sættes op.

Betontrappen kan pynte mange steder i hjemmet. Om det så er i indkørslen, op til hoveddøren eller i forbindelse med en terrasse, så vil betontrappen med sikkerhed pryde der, hvor den sættes op.

Har I allerede en helt klar vision om hvor og hvilken type trappe, der skal sættes op, står vi klar til at udføre opgaven på professionel vis. Og hvis ikke I har så bare rolig. Vi er gode til at komme med forslag og idéer til, hvad en god løsning kunne være. Vi har mange års erfaring og gode sparringspartnere, der gør at vi kan komme med professionel og kyndig rådgivning.

Vi laver også in situ støbt
Det vil sige betontrapper som er in situ støbt, bliver støbt på stedet

Vi udfører et arbejde af høj kvalitet og yder en service, vi garanterer lever op til jeres forventninger som kunder til os. Så er jeres næste projekt i hjemmet en opsætning af betontrapper i på hele Sjælland, kan I trygt kontakte os hos Ny-kælder.dk på tlf.: 22 95 66 64 eller på mail: bn@bygge-gruppen.dk.   bnmurer.dk

Kontakt os

Referencer