Udgravning af kælder Sjælland | Billige priser

Udgravning af kælder Sjælland 

Udgravning af kælder Sjælland 

Trænger I til mere plads? Vil I gerne udvide jeres leverum uden at tage ekstra kvadratmeter fra jeres have og grund? Så kan en ny udgravning af kælder være den helt rette løsning for jer.

Udgravning af kælder Sjælland
Udgravning af kælder Sjælland

Professionel udgravning af kældre

Som din foretrukne murermester kan vi hos Ny-Kælder.dk foretage professionelle udgravninger af kælder. Vi kan både hjælpe jer, hvis i vil udvide jeres nuværende kælder med ekstra plads, eller hvis i vil foretage en udgravning af en helt ny kælder.

Vores dygtige fagfolk har stor erfaring med udgravning af kælder, og vi vil også hellere end gerne hjælpe jer med at udgrave til en kælder, så i får massevis af nye muligheder.

Når vi foretager en udgravning af kælder, sørger vi altid for at levere et yderst professionelt resultat. Dette er et større projekt, og som erfarne fagfolk ved vi godt om, at det kan være generende at have håndværkere rendende frem og tilbage. Derfor sørger vi for altid at have den færdige kælder klar til den aftalte tid, og vi udfører naturligvis vores kvalitetsbevidste arbejde til konkurrencedygtige priser.

Udgravning af kælder Sjælland 

Fordele ved at udgrave jeres kælder

En ny kælder er ensbetydende med en masse nye muligheder og fordele. Her er blot nogle af alle fordelene, som en udgravning af kælder kan give jer:

  • Mere plads og leverum – Uanset om i vil benytte den nye kælderplads til beboelse, opbevaring eller andet, så giver en ny kælder masse af nye kvadratmeter og dermed masse af nye muligheder.
  • Jeres bolig stiger i værdi – Med de ekstra nye kvadratmeter vil værdigen på jeres bolig også stige.
  • I får mere plads i boligen, uden at i behøver at gå på kompromis ved at stjæle plads fra jeres have og grundareal.
  • I kan udvide jeres bolig uden at overstige eventuelle bebyggelsesprocenter og regler jævnført lokalplanen.
  • Udgravning af kælder er generelt bare en god investering – For pengene i investerer i en ny kælder, får i både en stor ekstra brugsværdi og masse af nye muligheder. I vil desuden tillægge stor ekstra værdi til jeres bolig som helhed.

Vores erfarne og dygtige håndværkere står klar til at hjælpe jer med en udgravning af kælder. I kan kontakte os for at høre mere om mulighederne eller for at få et uforpligtende tilbud. Vi kan nås på tlf.: 22 95 66 64 eller på mail: info@bnmurer.dk.  bnmurer.dk

Kontakt os

References